torsdag 13. oktober 2011

Eller kansje en 4-kantet paveljong på Bangsberg er finere...

Jeg og Arne har vært på Hempa i Brumunddal å smugtittet på en firkanta Paveljong...
Her ser dere åssen den tar seg ut i terrenget, ikke direkte stygg å se på. Men om vi får lov å bygge en sånn må vi prøve å få den å gå så i ett med terrenget som vi klarer.



Her ser man åssen dem har ordnet sitt ilsted, tru eg vil ha det mere gjenomført. Ka du tru med vegger opp en meter ca. og platt under, det hadde vært flott.(kansje med ei kobberplate under vedovnen) Her ser vi løsningen i taket, det er sveist inn ei firkantramme som det ligger en avtagbar luke oppe på toppen. Det er også mulig å lage en annen løysning kombinert til bål og pipe(vedovn), hadde nokk vært fint å hatt begge deler.



Ka om vi bygget en seks-kantet Paveljong bitte litt større enn lavoen vi hadde i vinter, med 1 meters høye vegger. Og så tak oppe som stakk ut for leveggene, da hadde vi hatt det tørt. Og fra toppen av leveggene og opp til taket fått f.eks. seilmakeren til å ordnet alle seks veggene i tykk duk som tåle vann.(Kansje Arne kunne sy dem ferdig)... Da var det bare og ordne sånn enkelt klips-system så vi kunne tatt dem ned om sommeren, det er sånt arbeid vi selv klarer. Det er kun syinga vi treng hjelp til, resten snekrer vi selv...materialer har vi jo og:-)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar